Які роботи ми виконуємо.
Потужна система холодопостачання для переробки птиці необхідна для всіх циклів термічної обробки м’яса і впливає не тільки на продуктивність, але і на якість готового продукту, його собівартість. Для кожного етапу виробництва необхідний індивідуальний підхід до вибору холодильного обладнання:
Для етапу охолодження тушок після забою застосовують системи охолодження рідини для отримання крижаної води. Чиллери складаються з холодильної машини і плівкового випарника таабо акумулятора льоду.
Заморожування м’яса птиці здійснюється в спеціальних камерах шокової заморозки з подальшим транспортуванням в низькотемпературні камери схову.
Субпродукти, які виходять в процесі виробництва, можуть заморожуватися в плиткових швидкоморозильних апаратах або охолоджуватися після фасування в спеціальних камерах з подальшим зберіганням. Підприємства, що спеціалізуються на виробництві яєць, можуть бути доповнені камерою схову і камерою заморожування меланжу.
Слід зазначити, що всі виробничі приміщення таких підприємств за санітарними нормами, повинні мати температурний режим не вище + 14С і швидкість повітряного потоку повітря не має перевищувати 0,2-0,5 м/сек, що ставить питання забезпечення кліматизації досить гостро.
Комплексні рішення систем холодопостачання для птахофабрик.
Пропонуємо комплексний розрахунок, проектування, поставку та монтаж систем для охолодження, заморозки і зберігання виробів з птиці з використанням інноваційних та енергоефективних технологій.
Наші фахівці допоможуть вам в оцінці різних типів систем, підберуть найбільш ефективну і економічно вигідну комплектацію, яка буде відповідати вашим довгостроковим вимогам до технічного обслуговування і бюджетам. Ми надаємо гарантію на обладнання від виробника і виконані роботи.