Які роботи ми виконуємо.
Успішне зберігання плодоовочевої продукції – один з потужних факторів запоруки успіху бізнесу.
З огляду на зростання якості продукції з кожним роком, і збільшення внутрішнього і експортного попиту, роль і значення сучасних промислових овочесховищ стрімко збільшується. Для довгострокового зберігання овочів необхідні теплоізольоване приміщення, обладнане системами вентиляції, охолодження, зволоження, а також віддалений моніторинг і управління складом.
Проект і оснащення овочесховища залежать від типу і розміру, обсягу і виду продукції, географії і кліматичних умов, місцезнаходження об’єкта, періоду зберігання.
- навалом;
- в контейнерах.
Важливо ще на етапі проектування визначитися – що саме плануєте зберігати – картоплю, цибулю, часник, буряк, моркву, капусту.
Для оснащення овочесховищ використовується наступне обладнання:
- холодильне обладнання,
- системи вентиляції,
- сушильні системи,
- системи зволоження,
- система управління зберіганням.
Критерії правильно підібраного холодильного обладнання для зберігання овочів:
- швидке охолодження;
- підтримка заданої температури зберігання;
- забезпечення рівня вологості;
- рівномірний розподіл повітря по всій камері;
- точний розрахунок повітрообміну.
Помилки і невиправдана економія на етапах проектування, будівництва і підбору обладнання можуть виявитися критичними, внаслідок чого втрати врожаю можуть перевищити вартість самих інвестицій.
Комплексні рішення для будівництва та оснащення овочесховищ.
Ми компетентні у всіх тонкощах зберігання овочів, тому кожен етап інжинірингу здійснюємо згідно з технологічними вимогами. Повний цикл будівництва “під ключ”.
Наші фахівці допоможуть вам в оцінці різних типів холодильних систем, підберуть найбільш ефективне й економічно вигідне технічне рішення, яке буде відповідати вашим довгостроковим вимогам до технічного обслуговування і бюджетам. Ми надаємо гарантію на обладнання від виробника і виконані роботи.