Які роботи ми виконуємо.
У сучасних реаліях попит на споживання напівфабрикатів стрімко зростає. Особливим попитом користуються такі продукти як пельмені, вареники, рибні та м’ясні котлети, млинці, хлібобулочні вироби.
Крім сировини, технології та обладнання для безпосереднього виготовлення продукції, необхідні сучасне холодильне обладнання для швидкого охолодження і морозильні камери для заморозки напівфабрикатів. До них відносяться: тунельна заморозка, спіральний низькотемпературний конвеєр, камера шокової заморозки, низькотемпературні камери схову.
Виробничі приміщення та цеха, в тому числі робочі зони для персоналу, також повинні мати відносно низькі температури, до + 10-14С.
Для додаткового охолодження повітря в приміщеннях використовуються тихоходні стельові двопоточні повітроохолоджувачі та забезпечують не тільки підтримку заданої температури, але і швидкість переміщення повітря до 0,2-0,3 м / сек, щоб робочий персонал відчував себе відносно комфортно.
Комплексні рішення систем холодопостачання для виробництва напівфабрикатів.
Ми пропонуємо комплексний розрахунок, проектування, поставку та монтаж систем для охолодження, заморозки та зберігання напівфабрикатів, підтримки мікроклімату в приміщеннях з використанням інноваційних та енергоефективних технологій.
Наші фахівці допоможуть вам в оцінці різних типів систем, підберуть найбільш ефективну і економічно вигідну комплектацію, яка буде відповідати вашим довгостроковим вимогам до технічного обслуговування і бюджетам. Ми надаємо гарантію на обладнання від виробника та виконані роботи.