Які роботи ми виконуємо.
Життєдіяльність і успішний розвиток ресторанного бізнесу безпосередньо залежать від якісного функціонування обладнання на кухні та його виробничих цехах.
Для вирішення завдань щодо забезпечення морозильного і холодильного обладнання для барів, ресторанів і закладів громадського харчування, необхідна оптимальна схема холодопостачання. Крім того, продуманий проект і впровадження інноваційних рішень з енергозберігаючими технологіями дозволять скоротити виробничі витрати, відповідно збільшити прибуток закладу, а також забезпечити безаварійну роботу встановленого обладнання.
Для оснащення підприємств громадського харчування використовується наступне холодильне обладнання:
- камери дефростації для розморожування продукції;
- холодильні камери;
- шафи для дозрівання м’яса;
- шафи шокової заморозки;
- охолоджувані обробні столи;
- салат-бари, суші-кейси;
- льодогенератори ;
- камери дозрівання сиру;
- системи охолодження пива та бутильованих лікерогорілчаних виробів, вина.
Для створення проекту і організації простору, необхідно вникнути в логічний виробничий процес роботи, врахувати зонування і планування приміщення, побажання замовника, кухарів.
Комплексні рішення систем холодопостачання для HoReCa.
З огляду на специфіку і потреби замовника, норми санітарних правил, сертифікацію HACCP, ДБН та ДСТУ, пропонуємо повний комплекс професійного проектування, розрахунок потужностей, підбір необхідного обладнання, монтаж, пусконалагодження, сервісне обслуговування, а також реконструкцію і модернізацію холодильних систем.
Наші фахівці допоможуть вам в оцінці різних типів холодильних систем, підберуть найбільш ефективне й економічно вигідне технічне рішення, яке буде відповідати вашим довгостроковим вимогам до технічного обслуговування і бюджетам. Надаємо гарантію на обладнання від виробника та виконані роботи.